Noord-Brabant, Breda - Nauka jęz. niderlandzkiego/polskiego/rosyjskiego - Hanna 't Hart-Waślicka

Nauka / Szkoły

Hanna 't Hart - Waślicka - nauka jęz. niderlandzkiego / polskiego / rosyjskiego
adres: Zandbergweg 13, 4818LJ Breda, Noord-Brabant, Nederland / Holandia.

info [NED]: Taal- en cultuurtrainer Pools, Russisch en Nederlands (NT2). Beëdigd vertaler.
Cursussen. Ik verzorg taalcursussen voor particulieren, bedrijven en instellingen. De cursussen Pools, Russisch en Nederlands (NT2) zijn zowel individueel als in groepsverband te volgen. Het pakket omvat kortlopende spoedcursussen (met name voor employés van bedrijven) en langdurige cursussen, zowel voor beginners als gevorderden.
Vertalingen. U kunt bij mij terecht voor alle soorten vertalingen Pools-Nederlands en Russisch-Nederlands en vice versa, zowel beëdigd als niet-beëdigd. De vertalingen kunnen persoonlijke papieren (identiteitsbewijzen, huwelijksaktes, diploma's) betreffen, maar evenzeer bedrijfsdocumenten op economisch, juridisch en op elk ander gebied.
Cultuurtrainingen. Trainingen betreffende personeelsuitzendingen naar het buitenland, met aandacht voor o.a.: karaktervereisten voor het slagen als expat, voorbereiding op uw 'doelland' (cultuur, mentaliteit, geschiedenis, economische en politieke ontwikkelingen, achtergronden van actualiteiten, etc) en gevolgen van uitzendingen op uw persoonlijke leven en uw loopbaan.
Informatie over tarieven op aanvraag.

info [POL]: Breda - kursy i tłumaczenia: niderlandzki, polski, rosyjski.

info [ENG]: Breda - Dutch, Polish and Russian language courses & translation.

tel: +31-76-521-8361
fax: +31-76-521-8361
e-mail: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.
internet: www.poolsenrussisch.nl

KvK-nummer:

 

Najnowsze Ogłoszenia Wyróżnione


reklama a
Linki