Noord-Holland, Amsterdam - tłumacz - Elżbieta Wójcicka

Tłumacze

Elżbieta Wójcicka
adres: Belgiëplein 34, 1066 SC Amsterdam, Noord-Holland, Nederland / Holandia
open: poniedziałek-piątek (maandag t/m vrijdag) 8.30-18.00

info[NED]:  Even voorstellen...
... vertaler en tolk Pools. Geboren en getogen in Polen waar ik in 1997 ben afgestudeerd in de Nederlandse Taal- en Letterkunde aan de Universiteit van Wroclaw om meteen daarna aan de slag te gaan als vertaalster. Op dit moment woon en werk ik in Amsterdam.
... beëdigd als vertaler Pools door de Rechtbank Amsterdam. Lid van het Nederlands Genootschap van Tolken en Vertalers (NGTV). Gediplomeerd juridisch vertaler (SIGV), opgenomen in het Register beëdigde tolken en vertalers (Wbtv-nummer 105).
... freelancer, geen vertaalbureau. Dat betekent dat ik alle opdrachten persoonlijk verzorg: ik bemiddel niet voor andere talen en besteed geen vertalingen uit aan andere vertalers. Dankzij deze werkwijze heb de kwaliteit perfect onder controle en kan ik u zeer aantrekkelijke prijzen aanbieden!
... oud-Project Manager bij een groot vertaalbureau waardoor ik heel goed de werkstijl en specifieke eisen van mijn zakelijke klanten begrijp. Mij hoeft u niet uit te leggen hoe belangrijk deadlines, referentiemateriaal en wensen van de eindklant zijn.
Kortom: als u een vertaler Pools nodig heeft, hoeft u niet verder te zoeken!

info[POL]: Tłumacz przysięgły.

info[ENG]:

tel: +31-20-412-2138
fax: +31-20-412-2147
e-mail: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.
internet: www.polonica.nl
      
KvK-nummer: 34322790.

Najnowsze Ogłoszenia Wyróżnione


reklama a
Linki