Overijssel, Hengelo - tłumacz - A.J. Rózycka

Tłumacze

A.J. Rózycka
adres: Griegstraat 41,7557RB Hengelo, Overijssel, Nederland / Holandia.

info [NED]: Gespecialiseerd in beëdigde vertalingen Nederlands-Pools en Pools-Nederlands. Ervaren (rechtbank) tolk.
Als beëdigd vertaler en (rechtbank)tolk heb ik de plicht objectief en neutraal te zijn. Al uw opdrachten voer ik snel, vakkundig en betrouwbaar uit. Ik accepteer spoedopdrachten (ook in weekenden) en kan mede dankzij mijn lange ervaring onder hoge druk werken.
Sinds 1985 ben ik als zelfstandige werkzaam voor particulieren, bedrijven, overheidsinstellingen (w.o. politie, rechtbanken) en stichtingen. Ik heb mij via cursussen van het o.a. het landelijke Tolkencentrum en de Universiteit Utrecht ook verder verdiept in Nederlands familierecht, international (familie)recht, algemeen Nederlands recht, Nederlands strafrecht en medische terminologie. In de bijna 20 jaar heb ik naast het vertalen van de officiële aktes burgerlijke stand, diploma's, zakelijke correspondentie, juridische correspondentie, ook veel ervaring opgedaan met het vertalen van medische handboeken en adoptiezaken.

info [POL]:

info [ENG]:

tel: A.J. Rózycka +31-74-243-7902, +31-6-2144-4981
fax: +31-74-243-7902
e-mail: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.
internet: www.tolkvertalerpools.nl

KvK-nummer: 06085476.

 

Najnowsze Ogłoszenia Wyróżnione


reklama a
Linki